Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g13g47kcal1.1g10g0.2g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.2g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g1.9g3.7kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g6.2g17kcal0.9g0.1g1.4g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g212kcal5.8g29.8g7.4g2.2g
Valittu annoskoko93g106kcal2.9g14.9g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g53kcal1.5g7.5g1.9g0.6g
Arvot/100g100g113kcal3.1g16g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251