Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g29g82kcal5.6g0g6.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g31g11kcal0.5g2.1g0g0.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g33g27kcal3.7g1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g239kcal19.6g6.2g14.8g0.8g
Valittu annoskoko94g119kcal9.8g3.1g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g60kcal4.9g1.6g3.7g0.2g
Arvot/100g100g128kcal10.5g3.3g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573