Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 29g35kcal6.1g0g1.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g56g20kcal1g3.6g0.1g1.8g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon1.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g159kcal14.8g9g6.8g3.6g
Valittu annoskoko94g80kcal7.4g4.5g3.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal3.7g2.3g1.7g0.9g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359