Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.6g12kcal1.8g1.1g0g0.2g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.5g0g0.2g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g13g46kcal1.8g8.6g0.4g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.2g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 8g11kcal1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g209kcal17g22g5.8g2.2g
Valittu annoskoko94g104kcal8.5g11g2.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g52kcal4.3g5.5g1.5g0.6g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.8g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870