Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 16g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 21g7.1kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 29g6.9kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g202kcal7.8g3g17.4g2.4g
Valittu annoskoko94g101kcal3.9g1.5g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g51kcal2g0.8g4.4g0.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149