Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)25g41kcal3.4g0.2g3.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g4.7g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g131kcal8.4g8g7.6g0.4g
Valittu annoskoko94g66kcal4.2g4g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g33kcal2.1g2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.5g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326