Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 40g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)11g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g25g18kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g86kcal2.8g4.2g2g2.4g
Valittu annoskoko94g43kcal1.4g2.1g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g22kcal0.7g1.1g0.5g0.6g
Arvot/100g100g46kcal1.5g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521