Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g6.2g36kcal1.4g1.2g3.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g12g33kcal3.4g0.4g2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g20g53kcal3.9g0.2g4.3g0g
Pakastepinaatti rainbow23g4.7kcal0.7g0.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 16g4.1kcal0.5g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g3.9g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g377kcal24.4g5g30g0.6g
Valittu annoskoko94g188kcal12.2g2.5g15g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g94kcal6.1g1.3g7.5g0.2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.7g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697