Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g56g17kcal0.5g4.1g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.3g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g185kcal14.6g9g10.6g0.2g
Valittu annoskoko94g93kcal7.3g4.5g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g46kcal3.7g2.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.8g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353