Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 47g97kcal7.6g0g7.5g0g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g214kcal16.4g3.2g15.2g2g
Valittu annoskoko94g107kcal8.2g1.6g7.6g1g
Annoskoko puolitettuna47g54kcal4.1g0.8g3.8g0.5g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914