Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g39g12kcal1.8g0.8g0.1g0.6g
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Lime, kuorittu, annos 50g3.9g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g24g28kcal5.2g0.2g0.8g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g134kcal15g4g6.2g2.2g
Valittu annoskoko94g67kcal7.5g2g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g34kcal3.8g1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041