Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g40g70kcal7.1g0g4.6g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g13g9kcal0.3g2.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)35g19kcal0.4g1.4g1.4g0.2g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g201kcal16g7.6g12g0.6g
Valittu annoskoko94g101kcal8g3.8g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g50kcal4g1.9g3g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.5g4.1g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670