Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g17g76kcal1.3g11.5g2.8g0.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)5.5g39kcal0g0g4.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl12g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Maitorahka (Pirkka)39g26kcal4.7g1.6g0.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g2.3g9kcal0g2g0.1g0g
Vadelma 11g4.5kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 6.2g2.8kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g336kcal14.6g33g15.6g2.6g
Valittu annoskoko94g168kcal7.3g16.5g7.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna47g84kcal3.7g8.3g3.9g0.7g
Arvot/100g100g179kcal7.8g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475