Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g42g84kcal5.9g0.9g6.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g238kcal12.8g5.4g18.2g0.4g
Valittu annoskoko94g119kcal6.4g2.7g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g60kcal3.2g1.4g4.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.8g2.9g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565