Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 14g17kcal3g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Maissi, pirkka2.5g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka3.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.3g8.4kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g103kcal7.2g6.8g4.6g1.2g
Valittu annoskoko94g51kcal3.6g3.4g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g26kcal1.8g1.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.8g3.6g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942