Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 62g451kcal0.7g0.2g50.5g0g
Sokeri71g286kcal0g70.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g21kcal2.1g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g324kcal9.6g66g1.1g3.3g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton50g159kcal11.5g5.2g10.3g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g207g1078kcal9.3g109.8g66.3g22.8g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g166g929kcal10.8g94.5g56.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton166g265kcal13.3g6.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g7160kcal125.6g714.8g421g52.2g
Valittu annoskoko930g3580kcal62.8g357.4g210.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna465g1790kcal31.4g178.7g105.3g13.1g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.4g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302