Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g628g377kcal62.8g27g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu138g174kcal15.2g0.4g12.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g151g468kcal25.6g81.4g4.4g19.6g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g2082kcal208.6g227.2g37.4g39.4g
Valittu annoskoko930g1041kcal104.3g113.6g18.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna465g520kcal52.2g56.8g9.4g9.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292