Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis599g671kcal131.8g0g18g0g
Porkkanaraaste 200g125g34kcal0.7g6.6g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)25g92kcal3.5g18.1g0.6g1g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis93g104kcal20.4g0g2.8g0g
Porkkanaraaste 200g19g5.2kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.9g14kcal0.5g2.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g2012kcal316.6g64.2g58g11.4g
Valittu annoskoko930g1006kcal158.3g32.1g29g5.7g
Annoskoko puolitettuna465g503kcal79.2g16.1g14.5g2.9g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852