Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy302g1599kcal23.8g96.5g126.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen63g452kcal0.6g0.6g50.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g126g754kcal26.4g8.3g67.9g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g6865kcal211.6g213.4g580g0g
Valittu annoskoko930g3433kcal105.8g106.7g290g0g
Annoskoko puolitettuna465g1716kcal52.9g53.4g145g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478