Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g700g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1415kcal23.8g67g113.4g32.8g
Valittu annoskoko930g708kcal11.9g33.5g56.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna465g354kcal6g16.8g28.4g8.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318