Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse101g744kcal0g0g82.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g897kcal26.6g183g3.1g9.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 171g694kcal0g170.7g0g0g
Mustikka metsä- 181g80kcal0.9g11.6g1.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g5162kcal83.2g735g195.8g30.2g
Valittu annoskoko930g2581kcal41.6g367.5g97.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna465g1291kcal20.8g183.8g49g7.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644