Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 301g107kcal0.5g21.4g0.3g6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 113g600kcal0.4g0.4g67.6g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.6g0g0g
Maapähkinä 53g299kcal13.5g6.9g22.6g8.3g
Korppujauho 150g550kcal15.8g112.5g1.5g8g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g15g51kcal1.8g9g0.4g1.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g4673kcal98.2g569.2g210.4g48.2g
Valittu annoskoko930g2336kcal49.1g284.6g105.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna465g1168kcal24.6g142.3g52.6g12.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739