Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g300g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Sipulikuutiot rainbow300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)30g189kcal0g0g21g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki300g450kcal3g18g39g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1482kcal25.8g63g123g15.6g
Valittu annoskoko930g741kcal12.9g31.5g61.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna465g371kcal6.5g15.8g30.8g3.9g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888