Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria4000g5760kcal640g100g296g0g
Parsakaali brokkoli 2500g877kcal115.5g48.7g7.5g62.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1250g3500kcal237.5g0g275g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g1000g650kcal15g39g50g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%500g1150kcal145g12.5g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18600g24757kcal2306g400.4g1477g125g
Valittu annoskoko9300g12379kcal1153g200.2g738.5g62.5g
Annoskoko puolitettuna4650g6189kcal576.5g100.1g369.3g31.3g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311