Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 73g529kcal0.9g0.3g59.3g0g
Tattarijauho, Myllynparas38g129kcal4.9g25.6g0.6g2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 35g121kcal1.9g26.7g0.4g0.4g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 234g82kcal10.8g4.6g0.7g5.8g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g88g140kcal14.9g0.9g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio117g163kcal3.3g7.6g14g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 146g94kcal4.7g7g5.1g0g
Kaurajauho 32g120kcal4.7g18.3g2.3g3.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 70g50kcal2.1g3.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g3141kcal120.8g191.6g206.6g22.8g
Valittu annoskoko931g1571kcal60.4g95.8g103.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna466g785kcal30.2g47.9g51.7g5.7g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712