Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g53g168kcal5.8g33.1g1.1g6g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)53g184kcal5.9g36.1g1.5g1.7g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g53g177kcal5.8g38.1g2.1g3g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g53g184kcal4g39.4g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 19g167kcal0g0g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g1762kcal43g293.4g49.6g21.4g
Valittu annoskoko931g881kcal21.5g146.7g24.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna465g440kcal10.8g73.4g12.4g5.4g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874