Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.5g6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g75g235kcal9g47.3g1.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 106g93kcal5.4g12.2g1.3g5.3g
Dolmio Light Classico Bolognese125g46kcal1.5g9.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g1094kcal67g143.6g25.6g13.4g
Valittu annoskoko931g547kcal33.5g71.8g12.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna466g274kcal16.8g35.9g6.4g3.4g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692