Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 675g1116kcal113.1g0g74.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)59g158kcal17.5g0g9.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g11g100kcal0g0g11.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl23g130kcal4.7g1.2g11.4g2.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)90g77kcal0.9g3.2g6.3g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.6g10kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g3213kcal274.8g18.4g226.6g7.4g
Valittu annoskoko932g1607kcal137.4g9.2g113.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna466g803kcal68.7g4.6g56.7g1.9g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765