Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g200g920kcal1g1g102g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g800g3120kcal1.6g776g0g0g
Raparperi 3840g1293kcal26.5g211.2g3.8g53.8g
Culinesse (Flora), annos 10g1000g4600kcal5g5g510g0g
Sokeri 1190g4832kcal0g1189.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18621g41253kcal535.4g6323.4g1424g210.2g
Valittu annoskoko9310g20627kcal267.7g3161.7g712g105.1g
Annoskoko puolitettuna4655g10313kcal133.9g1580.9g356g52.6g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570