PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 5280g2014kcal14.3g371.7g4.8g181.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g560g3024kcal2.2g2.8g336g0g
Maito, Kevyt360g166kcal11.5g17.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g27226kcal602.2g3699.8g988g435.4g
Valittu annoskoko9312g13613kcal301.1g1849.9g494g217.7g
Annoskoko puolitettuna4656g6807kcal150.6g925g247g108.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219