Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka4812g8085kcal962.5g0g481.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1203g1444kcal34.9g54.1g120.3g0g
Korppujauho (Pirkka)602g2154kcal84.2g421.1g13.2g30.1g
Sipuli (kuorittu)1805g487kcal23.5g86.6g3.6g30.7g
Rypsiöljy 168g1490kcal0g0g168.4g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl722g946kcal93.8g3.6g62.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g29209kcal2397.8g1130.8g1697.6g121.6g
Valittu annoskoko9312g14605kcal1198.9g565.4g848.8g60.8g
Annoskoko puolitettuna4656g7302kcal599.5g282.7g424.4g30.4g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949