Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g421g437kcal33.2g68.5g2.5g8.4g
Sipuli (kuorittu)1202g324kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g2643g5816kcal634.4g52.9g343.6g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g5047g4037kcal252.3g706.5g50.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g21229kcal1871g1771.2g798g57.6g
Valittu annoskoko9312g10615kcal935.5g885.6g399g28.8g
Annoskoko puolitettuna4656g5307kcal467.8g442.8g199.5g14.4g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927