Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 625g474kcal11.7g96.4g1.3g6.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%250g300kcal7.2g11.2g25g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1865g1600kcal40.6g223.8g53g15.2g
Valittu annoskoko933g800kcal20.3g111.9g26.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna466g400kcal10.2g56g13.3g3.8g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456