Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g169g24kcal3.2g0.7g0.8g2.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow27g49kcal0.2g1.5g4.6g0g
Arla Apetina Feta 3%113g124kcal20.3g2.3g3.4g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton259g370kcal31g0g25.9g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Peruna (vanha, kuorittu)212g174kcal3.8g37.2g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1865g1630kcal119.4g92.2g81.4g11.8g
Valittu annoskoko933g815kcal59.7g46.1g40.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna466g408kcal29.9g23.1g20.4g3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248