Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka500g135kcal9.5g21g1g12g
Katkarapu 1000g684kcal144.3g0g11g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1249g512kcal17.5g101.2g3.7g0g
Vesi4997g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g1499g375kcal24g63g3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g50g110kcal8.5g8.5g4.5g0.2g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g3646kcal409.4g387.8g46.8g25.4g
Valittu annoskoko9320g1823kcal204.7g193.9g23.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna4660g912kcal102.4g97g11.7g6.4g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167