Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 135g1195kcal0g0g135.1g0g
Sipuli (kuorittu)1001g270kcal13g48g2g17g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4002g1001kcal40g220.1g0g56g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Basilika, kuivattu 15g38kcal2.2g3.1g0.6g6.1g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2001g3350kcal555.1g0.2g124.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g12116kcal1247.6g603.2g526.4g172.6g
Valittu annoskoko9320g6058kcal623.8g301.6g263.2g86.3g
Annoskoko puolitettuna4660g3029kcal311.9g150.8g131.6g43.2g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802