Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2799g4395kcal610.2g0g198.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4199g3197kcal78.9g650.8g8.4g42g
Porkkana 840g275kcal5.2g46.7g1.7g21.4g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Purjosipuli 560g128kcal10.1g13.4g1.1g11.8g
Maustepippuri, annos 1g56g1.7kcal0g0g0.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 31g65kcal9.2g1.9g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g16575kcal1449g1506.2g428.8g179.6g
Valittu annoskoko9324g8287kcal724.5g753.1g214.4g89.8g
Annoskoko puolitettuna4662g4144kcal362.3g376.6g107.2g44.9g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839