Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Kasvisliemikuutio 6.6g20kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1866g464kcal36.4g16.6g24g13.8g
Valittu annoskoko933g232kcal18.2g8.3g12g6.9g
Annoskoko puolitettuna467g116kcal9.1g4.2g6g3.5g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264