Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g2000g2200kcal156g360g10g182g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Paprikajauhe, punanen8g20kcal1.2g1.5g1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3600g820kcal20.2g124.2g10.8g50.4g
Paprika keltainen 320g96kcal3g16.3g0.6g6.4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paistijauheliha 10%3200g5440kcal640g0g320g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18667g18787kcal1655.2g1036.8g846.2g484.6g
Valittu annoskoko9334g9394kcal827.6g518.4g423.1g242.3g
Annoskoko puolitettuna4667g4697kcal413.8g259.2g211.6g121.2g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373