Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g4000g5200kcal40g40g40g40g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g240g912kcal2.4g220.8g1.2g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18680g16519kcal156.6g954.8g331.4g122.6g
Valittu annoskoko9340g8260kcal78.3g477.4g165.7g61.3g
Annoskoko puolitettuna4670g4130kcal39.2g238.7g82.9g30.7g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390026