Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g420g1345kcal96.7g222.7g6.3g0g
Mung-papu, gogreen420g1458kcal100.9g263.1g4.6g68.5g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g420g1345kcal96.7g218.5g6.3g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g1201g1477kcal36g312.2g9.6g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1201g636kcal68.4g63.6g12g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1351g365kcal17.6g64.8g2.7g23g
Paprika, punainen1801g463kcal16.2g82.9g7.2g36g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g120g24kcal0g7.8g0g0g
Ruokosokeri60g245kcal0g60g0g0g
Oliiviöljy 180g1593kcal0g0g180.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g270g68kcal1.1g22.7g0.2g1.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Inkivääri, tuore, silputtu48g38kcal0.9g8.5g0.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18684g18217kcal876.6g2669.2g459.4g261.2g
Valittu annoskoko9342g9108kcal438.3g1334.6g229.7g130.6g
Annoskoko puolitettuna4671g4554kcal219.2g667.3g114.9g65.3g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060