Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g292g818kcal55.5g0g64.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g309g108kcal4.9g21.3g0.3g4.3g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g334g267kcal36.7g9.7g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1870g2387kcal194.2g62g148.6g8.6g
Valittu annoskoko935g1193kcal97.1g31g74.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna468g597kcal48.6g15.5g37.2g2.2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573