Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2000g5740kcal66g1360g4g170g
Sokeri 2400g9742kcal0g2397.6g0g0g
Voi 1600g11607kcal19g6.4g1300.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18704g56791kcal367.8g7626.8g2768g340.4g
Valittu annoskoko9352g28395kcal183.9g3813.4g1384g170.2g
Annoskoko puolitettuna4676g14198kcal92g1906.7g692g85.1g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161