Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g4191g8381kcal586.7g88g628.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3492g2095kcal34.9g157.1g139.7g21g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g140g1257kcal0g0g139.7g0g
Tilli mauste35g5.9kcal0.5g0.3g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g70g45kcal5.2g6.3g0.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1397g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g14g32kcal1.5g5.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18704g23681kcal1259.8g523.2g1818.4g42.2g
Valittu annoskoko9352g11841kcal629.9g261.6g909.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna4676g5920kcal315g130.8g454.6g10.6g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565