Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1401g1705kcal297.7g0g56g0g
Peruna, vanha, kuorittu 701g533kcal13.2g108.6g1.4g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Maissi, pirkka245g302kcal7.4g63.7g2g8.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka350g95kcal6.7g14.7g0.7g8.4g
Lehtiselleri 140g18kcal1.6g1.5g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu35g28kcal0.6g6.2g0.3g0.7g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl140g105kcal5.6g11.2g4.2g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)35g50kcal1.4g3g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4553g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%525g841kcal14.2g14.2g78.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.6g1.3g3.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 88g774kcal0g0g87.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18704g10223kcal737.6g712.8g476.6g105.8g
Valittu annoskoko9352g5111kcal368.8g356.4g238.3g52.9g
Annoskoko puolitettuna4676g2556kcal184.4g178.2g119.2g26.5g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942