Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1748g1415kcal27.4g294.2g0.9g52.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g699g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Peruna, vanha, kuorittu 699g532kcal13.1g108.4g1.4g7g
Selleri, annos 50g350g49kcal3.5g10.5g0g0g
Lanttu 699g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Vesi3496g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g87g79kcal2.6g3.1g6.1g0.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g874g1049kcal29.7g31.5g87.4g0g
Herne 699g482kcal35.4g65.4g2.8g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18704g8006kcal245.8g1173.8g204.2g223.6g
Valittu annoskoko9352g4003kcal122.9g586.9g102.1g111.8g
Annoskoko puolitettuna4676g2002kcal61.5g293.5g51.1g55.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644