Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1536g1935kcal169g4.6g138.2g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1200g6391kcal4g4.2g720g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2340g8029kcal238.4g1638g28.1g81.9g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Raparperi 1440g485kcal9.9g79.2g1.4g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18708g47800kcal925.6g6764.6g1811.4g204.8g
Valittu annoskoko9354g23900kcal462.8g3382.3g905.7g102.4g
Annoskoko puolitettuna4677g11950kcal231.4g1691.2g452.9g51.2g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287