Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 368g124kcal2.5g20.2g0.4g5.2g
Mansikka 206g96kcal1g17.3g0.4g3.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g313g1220kcal0g306.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2880kcal7g688.2g1.6g18.2g
Valittu annoskoko936g1440kcal3.5g344.1g0.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna468g720kcal1.8g172.1g0.4g4.6g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463