Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 198g645kcal24g117.6g5.5g10.9g
Hiiva 27g20kcal3.5g0.3g0.1g1.9g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)351g1088kcal59.7g189.5g10.2g45.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g3507kcal174.4g614.8g31.6g116.8g
Valittu annoskoko936g1754kcal87.2g307.4g15.8g58.4g
Annoskoko puolitettuna468g877kcal43.6g153.7g7.9g29.2g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131