Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 348g497kcal43.5g1g35.7g0g
Voi 158g1148kcal1.9g0.6g128.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g119g726kcal25g8.2g66.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g40g4kcal0.6g0g0.2g33.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.9g32kcal0g7.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 19g70kcal3.5g2.1g4.1g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g7.9g48kcal1.7g0.5g4.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.7g0.3kcal0g0g0g2.3g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.7kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g5328kcal160g51.4g501.2g84.4g
Valittu annoskoko936g2664kcal80g25.7g250.6g42.2g
Annoskoko puolitettuna468g1332kcal40g12.9g125.3g21.1g
Arvot/100g100g285kcal8.5g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597